OVER ONS

STEVEN

Stylist

Steven is van kindsaf opgegroeid in de kappersstiel en heeft sindsdien met zeer veel plezier en interesse zijn vaardigheden blijven ontwikkelen. Hij helpt u graag om samen een passende look te vinden die je zelf terug in model kan brengen. 
 

BIEKE

Stylist

Bieke, een jonge kapster met een passie voor haar vak, ontdekte al op jonge leeftijd haar liefde voor het kappersberoep. Haar enthousiasme en dynamische aanpak komt overeen met haar klanten, die haar frisse en vernieuwende stijl waarderen. Met schaar en kam in de aanslag transformeert ze elke haardos in een kunstwerk, waardoor ze niet alleen stijl, maar ook zelfvertrouwen geeft aan iedereen die haar stoel verlaat. Bieke's toewijding en vakmanschap maken haar een geliefde figuur. 

BIANCA

Colorist / Make-up

Bianca's natuurlijke aanleg voor kleuren en mode is een waardevolle vaardigheid in haar werk. Haar talent om deze passie toe te passen, zorgt ervoor dat klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen. 


 

Aicha

Leerling kapster

Aicha, een jonge, enthousiaste leerling-kapster met een passie voor schoonheid en stijl, zet haar eerste stappen in de boeiende wereld van haarverzorging. Met een glimlach en een schaar in de hand, transformeert ze elk kapsel in een kunstwerk. Haar toewijding en vreugde in het vak stralen uit naar elke klant die ze ontmoet, waardoor ze niet alleen kapsels, maar ook dagen mooier maakt. Ze droomt ervan om de vaardigheden te meesteren die nodig zijn om de top te bereiken in de kapperswereld, en elke snit brengt haar een stap dichter bij die droom.