Garanties

Garanties

Indien het artikel door jou beschadigd is ontvangen of gebreken vertoont binnen de verwachte levensduur van het artikel, kun je gebruik maken van onze garantieregeling. Stuur hiervoor een mail naar receptie@bosizoo.be Vermeld altijd jouw bestelnummer, het product en wat er mis is met het product. We hanteren de wettelijk bepaalde garantievoorwaarden. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze wettelijke garantie word ook als non-conformiteit beschreven. Het termijn van de wettelijke garantie word bepaald door de verwachte levensduur.

Op haarborstels met keramisch gedeelte geldt een garantie van 1 jaar. Let op! Wij geven geen garantie op siliconen strips, diamantjes, accessoires en andere extra's, op, bij of aan de tool.

De garanties op merken bedragen:

ghd - 2 jaar

L'Oreal Steampod - 2 jaar

Babyliss - 1 jaar

HH Simonsen - 2 jaar

Op de SimonsonTools geven wij 2 jaar Europese garantie (vanaf de aankoopdatum) op het elektronische gedeelte. Bij constatering van een elektronisch defect binnen 2 jaar ontvang je een nieuwe Simonson tang. Sinmonson levert geen losse onderdelen, wat maakt dat reparatie of levering van losse onderdelen niet mogelijk is.

De garanties genoemd op deze pagina zijn extra garanties en gelden boven op de wettelijke garantie.

Tanning spray:

In de fles zit het tanning product in een zak, bij het laten vallen van de fles gaat de zak kapot en is het product onbruikbaar. Wees alert om schade te voorkomen, aangezien een in gebruik genomen product niet meer wordt teruggenomen en niet wordt vergoed.